Over Holgo

Holgo nv is actief in de wegenbouw en is gespecialiseerd in het uitvoeren van freeswerken en borstelwerken. Holgo nv is bedrijvig als onderhoudsaannemer over gans België en zelfs tot over de Belgische grenzen (Nederland, Luxemburg, Frankrijk). Wij bieden de klant een oplossing aan op het gebied van verhardingen voor infrastructuurwerken. Wij streven elke dag naar KWALITEIT. Een stipte en correcte uitvoering van de werken is voor ons prioriteit nr 1.

Op basis van onze jarenlange ervaring en knowhow, kunnen wij met behulp van de juiste mensen en tools, een geïntegreerde service aanbieden, gaande van:

Freeswerken

  • het (fijn) frezen van wegen
  • het frezen rond putten en aansluitingen
  • het frezen van brugdekken en parkings
  • het demarkeren
  • reparaties in asfalt

Borstelwerken

  • het borstelen tijdens wegeniswerken
  • het onderhoud van wegen
  • het borstelen van greppels, fietspaden
  • het borstelen van bedrijfsterreinen
  • het borstelen van parkings
 

Holgo nv is uitgerust met de nieuwste machines, in uiteenlopende afmetingen. Hiermee kunnen wij alle mogelijke opdrachten aan van klein tot groot met een hoge productiviteit. Overigens staat Holgo nv in voor het eigen vervoer van de machines naar de werf en beschikken wij over de nodige waterwagens om onze machines met water te voorzien.
Dankzij gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers in combinatie met een modern machine -en wagenpark, garandeert Holgo nv de beste service! Wij staan 24/24, 7/7 voor u klaar.
Omdat wij veilig werken hoog in het vaandel dragen, beschikt Holgo nv over een VCA-certificaat.
Als familiebedrijf staan wij dichtbij onze klanten en onze medewerkers. Wij gaan lange termijn relaties aan en werken samen aan hetzelfde doel.

Geschiedenis

Door de jaren heen werkte Holgo nv heel wat projecten af. Onderstaand overzicht geeft een goed beeld van de manier waarop Holgo zich door de jaren heen ontwikkeld heeft tot een volwaardige partner.

1995: Oprichting Holgo

Holgo nv werd opgericht in juni 1995 door Emile Holtappels en zijn echtgenote Marina Goijens en is ontstaan uit zusteronderneming Holtappels nv met als activiteit industriële betonvloeren dat in 1988 werd opgericht.
Sindsdien groeide het bedrijf uit tot een betrouwbare partner voor het frezen van verhardingen en het uitvoeren van borstelwerken.
De vakkundige aanpak, de gemotiveerde medewerkers en het uitgebouwde machinepark zijn onze sterkte.

2002: Uitbreiding bedrijfsgebouwen

In 2002 werd een bedrijfsgebouw van ruim 3500 m2 gerealiseerd, goed voor een stel- en werkplaats van 3200 m² en een bij horend kantoorgebouw van circa 250 m², samen een investering: van circa 2,3 miljoen Euro. Deze nieuwbouw is het beste bewijs van wat er door Holgo op 7 jaar tijd gerealiseerd werd en is dan ook een belangrijk uithangbord voor het bedrijf.